FAQ (uppdaterad 2020-04-17)

Stockholm LineDancers logoQ: Jag är frisk, varför får jag inte komma och dansa på Luntis?
A: Det är inte lokalen som är smittad, det är vad vi eventuellt tar med oss in som är problemet.
Flera dansare tillhör dessutom riskgrupper som rekommenderas att stanna hemma.

Q: Kan vi inte dansa utomhus?
A: För oss är det inga större problem att fixa en utedansbana men vi vill inte att ni på vägen dit ska riskera att utsättas för smitta i kollektivtrafiken. Dessutom behöver vi tillgång till toaletter och handtvätt, utrymmen som behöver regelbunden sanering.

Q: När startar vi upp kurserna igen?

A: Det vet vi inte i dagsläget, vi följer myndigheternas rekommendationer. Till dess att vi kan börja träffas som vanligt igen vill vi erbjuda "digitala kurstillfällen" för dig som är kursdeltagare hos Stockholm LineDancers. Hur detta ska gå till håller vi just nu på och testar.
Vår ambition är att du ska kunna delta genom att logga in på din kurs och där hitta videos med dansträning och workshops som är anpassade till din nivå. Du kommer att få e-post med information om hur du ansluter dig till din kursnivå när vi är redo att lansera tjänsten. För att delta behöver du en dator, surfplatta eller telefon och tillgång till internet. Om du kan koppla upp dig mot din TV så får du större bild. Prova gärna redan nu så att tekniken funkar för just dig i ditt hem. Veckans lektioner spelas in i förväg och du kan titta så många gånger du vill på lektionerna som ligger i din Nivå-mapp. Du kan pausa, spola tillbaka, titta igen och dansa en gång till om du vill.

Q: Hur blir det med fredagsdanserna?
A: Vi fortsätter med att sända våra ÖppnaDanser och ClubDanser i gruppen ”Digital Dance” några fredagar om intresse finns.
Dessa tillfällen sänder vi Live Stream på Facebook och du behöver därför ett Facebook-konto, alternativt kanske du kan låna någons.
Känslan som vi vill åstadkomma här är att vi dansar samma dans tillsammans, fast var och en hemma hos sig, i realtid.
Vi rekommenderar att alla skaffar ett Facebook-konto för detta ändamål. När corona-faran är över kan du avsluta kontot om du vill.
Våra Digital Dance-tillfällen kan eventuellt komma att spelas in så att du kan se dessa i efterhand.
Detta som en extra service med tanke på er som inte har tillgång till Facebook.
Vi återkommer med mer info kring detta.

Ta hand om er!
Stockholm LineDancers
James & Crew

 

Test 1

Test 2